Radiografische off road auto's

Geplaatst op: 26-06-2013

Een radiografisch bestuurbare off road auto is een auto nagemaakt op schaal. Deze auto wordt bestuurd door middel van een afstandsbediening. Bijgeleverd bij deze auto's zit ook een oplader en accessoirs. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten om jou het grootste rijplezier te bieden. Verschillende merken onder deze auto's zijn Traxxas, Hobao, Venom, LRP, Step Up, Nikko, Team Associated, Carisma, Himoto en iWaver.


Keuze in modellen

Op zoek naar een miniatuur auto? Dan is er een veelvoud aan keuze uit de diverse modellen. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor elektrische off road auto's en speelgoed auto's. Deze speelgoed auto's kennen ook varianten als de buggy, monster trucks en vrachtwagens.


Brandstof off road auto's

Als je echt wil ervaren hoe het is om te kunnen rijden met een off road auto, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een model dat brandstof nodig heeft. Zo kun je genieten van een echte motor en de bewegingen van de auto door brandstof. Je kunt dus echt dichter bij de werkelijkheid komen met een dergelijk model. Deze auto's kennen de buggy en monstertruck modellen, maar ook auto's die lijken op de modellen van Hummer.


Onderdelen en accessoires

Ben je op zoek naar een miniatuur off road auto? Hou er dan rekening mee dat je ook voldoende onderdelen en accessoires hebt vanwege het feit dat off road plekken ook obstakels kennen. De kans dat er daarom iets kapot zal gaan als je te hard aangereden komt, is natuurlijk groot. Een extra setje banden kan natuurlijk nooit kwaad.