Verenigingen

Wanneer je aan off road rijden doet, kun je lid worden van een vereniging. Want wat is er nu leuker dan je passie te delen met andere mensen? Er zijn verschillende verenigingen, zowel nationaal als wereldwijd. Lees er hieronder meer over.


KNMV

De KNMV houdt zich bezig met off road rijden, maar dan vooral op motoren en mini bikes. Op de website van deze vereniging is dan ook veel informatie te vinden over wedstrijden, races, en voertuigen. Vooral als je geïnteresseerd bent in motoren is dit een ideale site. Dankzij tweets kunnen de gebruikers van de website ook nog met elkaar communiceren.
Terreinsport.


Nederlandse verenigingen

Ook in Nederland zijn er veel verengingen die een voorliefde hebben voor het off road rijden. Deze verenigingen zijn dan ook te vinden in alle uithoeken van het land. Zowel in Drenthe, Limburg als in Noord-Holland zijn er diverse verenigingen met wie je erop uit kunt om te gaan rijden. Vaak organiseren deze verengingen ook uitstapjes naar het buitenland.


Europa

In Europa en zelfs vlak over de grens bij België en Duitsland zijn er verschillende verenigingen te vinden die zich bezig houden met het off road rijden. Deze verenigingen houden zich vaker ook bezig met het begeleiden van buitenlandse off road rijders door gebieden en parken aangezien zij hier de kennis voor in huis hebben.


Off road wereldwijd

Niet alleen in Europa, maar ook ver daarbuiten zijn er organisaties die zich bezig houden met het off road rijden. Plekken op de wereld waar veel off road gereden wordt zijn dan ook Noord en Zuid-Amerika, Australië en Zuid-Afrika. Ook deze verenigingen kunnen begeleiding verzorgen aan buitenlanders. Dit kan eenvoudig door contact met hen op te nemen. De verenigingen kunnen ook helpen bij het uitzetten van de juiste route en zelfs bij autopech.

Artikelen

Off road wedstrijden

Categorie: Verenigingen / 26-06-2013 16:56

De Nederlandse Off road Foundation organiseert het Nederlands Kampioenschap 4x4 Challenge. In deze wedstrijd is het toegestaan om een bijrijder mee te nemen. Dit is toegestaan vanwege het parcours dat de rijders af moeten leggen. Een fysieke conditie en een auto die in een goede staat is, zijn namelijk onontbeerlijk.


Daka

> Speel deze game!

Off road vereniging Drenthe

Categorie: Verenigingen / 26-06-2013 16:52

Ook in Drenthe is een off road vereniging te vinden. Deze vereniging houdt zich vooral bezig met het besturen van radiografische off road wagens waarbij er natuurlijk geracet kan worden. Hierbij wordt er natuurlijk geracet om de bekers. De races vinden plaats op een baan waar de auto's en bestuurders moeten laten zien wat ze allemaal in h

> Speel deze game!