Miniatuur off road auto's

Geplaatst op: 26-06-2013

Off road bezig zijn kan natuurlijk lang niet overal en altijd. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om in je achtertuin met je auto te gaan toeren. Een schaalmodel van je favoriete auto kun je altijd en overal neer zetten zodat je er altijd naar kunt kijken. Zo ben je ook bezig met je favoriete sport en hoef je niet eerst een terrein te zoeken waar je met je auto bezig kunt zijn. Ook als je miniaturen verzameld zijn er talloze modellen en types die je toe kunt voegen aan je verzameling. Hier een aantal mooie modelbouw auto's besproken.

Land Rover

Land Rover is veruit een grote favoriet als het gaat om miniatuur modellen. Het merk biedt dan ook uitstekende off road auto's waarmee zeer goed gereden kan worden. Zo is bijvoorbeeld de Land Rover Defender een zeer populair model als het om de miniaturen gaat. Ook het nieuwste model van de Land Rover Ranger is populair. Land Rover biedt deze miniaturen in vele kleuren en modellen. Ook zijn er van types editie uitvoeringen gemaakt.

Hummer

De modellen van Hummer blijven een magische aantrekkingskracht hebben. Het complete design van deze auto trekt mensen aan en weet mensen altijd te blijven boeien. Hummer kent ook voor de off road sport vele modellen. De H1, H2 en H3 zijn zeer geliefd. Hummer blijft exclusief in ontwerpen. Voor wie graag wil genieten van deze uitstraling is een miniatuurversie natuurlijk perfect.

Toyota

Modellen van Toyota zijn ook nog altijd graag gezien en staan bekend om hun veelvoud. Toyota biedt ook de verschillende pick-up miniatuur modellen aan naast de auto's. Voor welk model je ook wil kiezen, je hebt altijd een ruime keuze uit kleuren en modellen. Van Toyota kun je dus heel makkelijk een hele verzameling hebben.