Off road auto's

Geplaatst op: 26-06-2013

Veel automerken bieden een uitstekende terreinwagen aan om mee te doen aan off road uitdagingen. Zo hebben Land Rover en Toyota uitstekende auto's waarmee je alle gebieden kunt doorkruisen die voor normale auto's niet geschikt zijn. Vooral Land Rover biedt een veelvoud aan modellen en mogelijkheden. Zo is het voor deze auto's ook makkelijk om snel aan nieuwe onderdelen te komen, mocht het nodig zijn. Een geliefd model onder Toyota fans is de Toyota Land Cruiser.

Nog meer Off road automerken

De Range Rover en de Range Rover Sport als model van Land Rover is ook zeer geliefd als het op off road rijden aankomt. Hummer heeft ook een model waarin perfect off road gereden kan worden.  Jeep produceert ook uitstekende modellen die gebruikt worden voor off road doeleinden. Ook Nissan heeft met de Pathfinder een prima model afgeleverd waarmee door verschillende gebieden gereden kan worden.

Elektrische toekomst Off road

Merken als Land Rover zijn al een tijd bezig met het testen van elektrische auto's. Deze elektrische auto's hebben een capaciteit van acht uur met een lage snelheid. Het opladen van deze auto kost vier uur. Deze nieuwste voertuigen zouden het zelfs beter doen dan de varianten met een motor vanwege het feit dat de accu voorin geplaatst is en zo het gewicht beter kan verdelen.

Innovaties aan auto's

De verschillende autofabrikanten van Land Rover, Toyota, Hummer en Nissan laten bij ieder model weer een aantal nieuwe innovaties zien. Zo valt het bijvoorbeeld op dat de auto's uitgerust worden met diverse nieuwe snufjes en sensoren waarmee de omgeving nog beter in de gaten gehouden kan worden en ook het vermogen van de auto steeds gecontroleerd kan worden. En natuurlijk kun je ook zelf uitbreidingen aan je auto toevoegen. Dit kunnen technische zaken zijn, maar ook uiterlijke zaken. Kijk bijvoorbeeld op tuning sites als cruztuning.nl voor de mogelijkheden.