Off road motoren

Geplaatst op: 22-06-2013

Het Japanse Yamaha biedt een veelvoud aan off road modellen aan. Als je zelf wil vertrouwen op kwaliteit en ook de beschikking wilt hebben over een veelvoud aan onderdelen, dan is een Yamaha zeer geschikt. De motoren van Yamaha zijn namelijk snel en zeer gebruiksvriendelijk. Yamaha voert ook de nieuwste innovaties door in het assortiment waarvan jij goed kunt profiteren. De yamaha motoren bieden meer gesloten motorblokken voor een groot comfort en dit verkleint de kans op mankementen.


Kawasaki

Kawasaki kent een veelvoud aan modellen en is gericht op snelheid hand in hand met gebruiksgemak. Controlsystemen zorgen ervoor dat de berijder een perfecte controle heeft over de motor. Kawasaki heeft zich daarnaast ook nog verdiept in het bochtenwerk zodat jij niet in het zand hoeft te blijven steken.


Honda

Fabrikant Honda weet wat een licht gewicht is op het motorcross circuit. Honda maakt gebruik van zeer betrouwbare technieken en is ook nog eens heel betaalbaar in iedere prijsklasse. Instelbare vering, een licht gewicht, maar groot vermogen zorgen er voor dat ook de jonge motorrijders heel snel aan de finish zijn. Dankzij de grote ervaring van Honda in vele takken van de motorsport kan iedereen genieten van de nieuwste innovaties. Honda maakt gebruik van een open systeem, hierdoor is het makkelijk om iets te vervangen. Bang zijn dat er snel iets kapot gaat hoeft niet, want Honda heeft alle onderdelen apart verstevigd.


Accessoires en onderdelen

Zowel Yamaha, Kawasaki en Honda bieden diverse accessoires die het je mogelijk maken om nog meer te kunnen genieten van je avonturen off road. Zo kun je ook kleding, helmen en handschoenen eenvoudig aanschaffen, maar zeker ook de beschermende delen die je op je off road motor kunt monteren. Snel en makkelijk onderdelen zelf vervangen is een optie doordat de fabrikanten losse onderdelen aanbieden.